keskiviikko 1. joulukuuta 2021

Pikkujouluasu - kimalletta ja nahkaa

Joulukuussa on kolme juhlaa, pikkujoulut, itse joulu ja uusi vuosi. Vaikka joulu on se suurin juhla, pukeutumisen saralla ihmiset panostavat eniten pikkujouluihin. Joulu ja uusi vuosi tulevat säätyyn katsomatta, mutta kaikki eivät vietä pikkujouluja. Siitä syystä pikkujouluihin pukeudutaan prameammin, ne kun saattavat olla fiinimpikin tapahtuma, joissa tavataan kollegoiden puolisoja.



Oma pikkujouluasuni koostuu (yllättävää, eikö vain) kimallepaidasta, nahkahameesta ja kangasasusteesta. Kimaltavan vaatteen ei tarvitse olla tyköistuva mekko, vaan se voi olla rento paita. Ripauksen rockia asuun tuovat nahkahame sekä keinonahkainen nauha, joka on solmittu kaulaan. 



Nauha-asuste on kätevä, sillä se tuo A-vartalon omaavalle kaivattua painoa asun yläosaan. Jos tuntuu ahdistavalta, sen voi solmia kaulaan löysemminkin. Y-vartalon kannattaa painottaa asun alaosaa. Laita esimerkiksi vyö tai jokin hame, jossa on tekstuuria.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...