keskiviikko 19. tammikuuta 2022

Kumpi, onesize vai oversized?

Kun tavoittelee rock-tyyliä, kumpaan kannattaa pukeutua, onesize- vai oversized-vaatteisiin? 

Onesize ja oversized ovat siitä huonoja, että ne johtavat kuluttajaa harhaan. Onesize ei istu kaikille vaikka voissa paistaisi ja oversized taas on maailman turhin trendi. S-koon oversized-takki näyttää hyvältä lähinnä L-kokoisella, joten miksi siihen ei läntätä suoraan sitä L-koon lappua!

Harmikseni olen huomannut, että lempivaatekauppani suosii nykyään suurimmalti osin näitä onesize-kokoja ja oversized-mitoituksia. Hurraa vaan. Karu totuus on, että onesize ja oversized eivät vain passaa S-kokoiselle. 

Sen sijaan rock-tyyli suosii jokaisen omaa kokoa, oli se sitten S tai XXL. Kumpiko sopii paremmin rock-tyyliin, onesize vai oversized? Ei kumpikaan. Mieluummin sopiva kuin teltta. Se oma koko on erittäin rock. Vai oletko joskus nähnyt jonkun rock-muusikon tai hevarin esiintyvän reilun kokoisissa yläosissa? (Poislukien The Rasmuksen Lauri ja Blind Channelin miekkoset. Poikkeus siis vahvistaa säännön!)

Näissä kuvissa minulla on yläosa, ihka omassa koossani, eikä ole onesize tai oversized.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...