keskiviikko 23. helmikuuta 2022

Näin saat vaatteet hyllyn perältä käyttöön


Ovatko nämä kaksi ongelmaa tuttuja?

A) Asettelet vaatteita kaapin hyllylle. Kun jonkun ajan päästä siivoat hyllyjä, huomaat, että jokin paita on unohtunut sinne perälle. Et ole muistanut käyttää sitä, sillä et ole nähnyt sitä.

B) Kun henkareita ja tilaa on niukasti, asettelet esim. puseron ja takin yhdelle henkarille. Et muista enää koko puseroa, sillä takki on sen päällä henkarissa.



Kamera käteen ja vaatteet esille

Kukaan meistä ei voi muuttua henkariksi tai ylimääräiseksi hyllyksi mutta tottahan niitä vaatteita olisi kiva käyttää. Ratkaisu on seuraavanlainen: otapa kännykkä ja ota niistä vaatteista kuva, jotka jäävät sinne hyllyn perälle tai henkariin toisen vaatteen alle. Kännykän galleriaan vaate jää muistiin. 

Jos olet muutenkin ahkera kuvaamaan, kannattaa liittää kuvat kännykän muistioon. Toinen vaihtoehto on tulostaa kuvat paperille ja laittaa sinitarralla kiinni kaapin oven sisäpuolelle (sisustus ei kärsi). 




Suurimman hyödyn saat, kun...

... otat kaikista vaatteista kuvat. Kun näkee suurimman osan valikoimasta heti kerralla, sitä enemmän käyttää kaikkia vaatteitaan. Lisäksi tämä helpottaa asujen suunnittelua etukäteen.


Ps. Oli muuten hauskaa keksiä tälle postaukselle tarpeeksi kuvaava otsikko, joka ei ole liian pitkä :D "Ratkaisu siihen, miten saat unholaan jääneet vaatteet käyttöön"
"Unohtuiko joku vaate kaapin perälle? Näin saat vaatteen käyttöön"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...