keskiviikko 2. helmikuuta 2022

Vältä tätä nahka-asustetta



Kun haluaa omaksua rocktyylin, suosittelen vahvasti välttämään, tai suoraan sanottuna heivaamaan nahkalakin hattuhyllylle. Nahkalakilla tarkoitan kansankielellä sanottuna lätsää (ei lippistä!), eli kapteeninlakkia, joka on nahasta tehty.

Nahkalakki on siitä riskaabeli asuste, että sen kun asettelee kutreilleen, asu menee hyvin todennäköisesti ojasta allikkoon. Sen kanssa kun yhdistää vielä paksuja kaulaketjuja niin voi härregyyd. Nahkalakki saa kantajansa näyttämään halvalta ja naurettavalta. Lisäksi se tuo asuun viitteitä, joiden soisi jäävän makuukamarin puolelle, jos sinnekään.

Uskottava ja tyylikäs rock- tai hevityyli ei tarvitse nahkalakkia. En ole koskaan nähnyt kenenkään kantavan nahkalakkia niin, että siitä olisi tullut tyylikäs vaikutelma. Taitaa se myös olla melkoisen hiostava päähine materiaalinsa takia.

Ainut, jolle nahkalakki sopii, on Scrpionsin Klaus Meine. En tosin ole varma, onko hänen lakkinsa aina ollut nahkainen. Ainakin kerran on ollut. Häntä on myös vaikea kuvitella ilman lakkia. Laita siis nahkalakki, jos se sopii sinulle niin hyvin, että sinua on vaikea enää kuvitella ilman. Muussa tapauksessa vältä nahkalakkia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...