keskiviikko 7. syyskuuta 2022

Ripaus twistiä arkipukeutumiseen

Oli sitten mikä tahansa tilaisuus tulossa, miesten pukeutuminen on aina helpompaa kuin naisten. Miehillä on se peruspuku, joka sopii kaikkeen, kravattia ja kauluspaitaa hieman vaihtaen. Sama pätee esiintymisasuihin, miesten asut ovat lavalla yleensä hippasen arkisemmat (anteeksi vain). Siksipä miesesiintyjien asuja onkin helpompaa kopioida.

Ripaus twistiä arkipukeutumiseen


Tuomas Holopainen on Nightwishin kosketinsoittaja, jonka tyyli on ollut jo vuosikausia hyväksi todettu bleiseri ja farkut. Joskus kokonaisuuden on kruunannut lierihattu. Minun nähdäkseni hänen asujensa juju on ollut bleiserin alta pilkistävä hihaton paita, jossa on ollut jos jonkinlaista kuvaa. Koettakaapa joskus kiinnittää hänen hihattoman paitansa painatukseen huomiota. 

Alla oma näkemykseni Holopaisen tyylistä. Minulla ei valitettavasti ole yhtäkään paitaa, jossa olisi aavistuksen mielenkiintoisempi kuva, mutta ei tuo Lakeus-paitakaan paha ole. Erikoisempi kuva tuo heti twistiä arkipukeutumiseen, ja sen kun vielä yhdistää bleiseriin, niin ah ja voi. Jos bleiseri ei houkuttele, kokeile boleroa. Holopaisen tyyli sopii mainiosti arkeen ja varsinkin näin syksyllä bleiseri menee takista. 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...