torstai 29. syyskuuta 2022

Tällainen asu sopii syksyn juhliin

Millainen asu sopii syksyn juhliin? Varsinkin jos et tiedä, riittääkö siistit vaatteet vai pitääkö olla juhlava asu.

Mikä sopii juhliin kuin juhliin?


Juhliin kuin juhliin (bileet, synttärit, valmistujaiset, ristiäiset, häät jne) sopii paitamekko. Ne ovat yleensä mukavia päällä ja sopivan arkisia, mutta kuitenkin kitaran kielen verran juhlavampia kuin niin sanotut perusvaatteet. Syksyn juhliin sopii erityisesti pitkähihainen (ja mahdollisesti myös maksipituinen) paitamekko, jottei käsiin tule kylmä.

Arkinen vai juhlava?


Jos et tiedä, tulisiko sinun pukeutua arkisempaan vai juhlavampaan paitamekkoon, valitse sifonkinen mekko, joka on samaa värimaailmaa, mitä muutoinkin käytät. Silloin mekko on tarpeeksi juhlava, mutta ei pistä silmään muiden vieraiden asuista.

Oma asuni - ristiäisasussa ripaus rockia


Itse olin äskettäin ristiäisissä, jossa yksi kummeista oli pukeutunut valkoisiin farkkuihin ja mustaan poolopaitaan. Muilla oli sifonki- ja satiinimekkoja ja miehillä mustat puvut. Asujen kirjo oli laaja ja makuja on monia.

Oma asuni koostui - yllättäen - paitamekosta. Hillityn värisen sifonkisen mekon juju on vyötäisillä oleva solmuyksityiskohta. Mekon kaveriksi laitoin leggingsit ja niittimaiharit. Pitäähän sitä ristiäisasussa olla ripaus rockia.

Jos kyseessä ei olisi ollut ristiäiset, olisin laittanut pitkän kaulakorun, joka olisi tuonut yhteneväisyyttä niitteihin. Pidin juhlissa kuitenkin pieniä lapsia sylissäni ja he olisivat voineet tarttua koruun. Käytännön päätös siis.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...