keskiviikko 14. joulukuuta 2022

Kannattaako ostaa vaatetta, jossa on helmiä koristeena?

Oletteko meinanneet ostaa jotain vaatetta, jossa on helmiä, niittejä tai jotain muita koristeita? Sitten olette miettineet, että mitä jos ne koristeet irtoavat,  ettekä olekaan ostaneet kyseistä vaatetta? Tässä muutama vinkki, miten toimia tällaisessa tilanteessa.

Ostotilanne


Kun bongaatte kaupassa paidan, jossa on helmiä olkapäillä, mieleenne pulpahtaa:
- Pysyykö nuo helmet kiinni?
- Ei nuo helmet pysy kuitenkaan kiinni. Irtoavat viimeistään pesussa.

Jep. Kummatkin ajatukset ovat järkeenkäypiä, puretaan niitä yksi kerrallaan.

Pysyvätkö koristeet kiinni?


Aina, kun vaatteessa on helmiä, niittejä tai muita koristeita, on mahdollista että niitä putoaa käytössä tai viimeistään pesussa. Tai itse stressipäissäsi hiplaat niitä niin kovaa, että irtoavat. 

Jos koristeet on liimattu kankaaseen, niin voi olla, että jossain kohtaa liima pettää. Tällöin kannattaa jättää vaate ostamatta. Jos koristeet on niitattu kiinni kankaaseen, ne eivät irtoa niin helposti. Siinä tapauksessa kannattaa antaa vaatteelle mahdollisuus.

Koristeet irtoavat joka tapauksessa


Tämäkin on täysin mahdollista. Vaikka koristeet olisi niitattu kiinni kankaaseen, ne voivat silti irrota. Älä osta vaatetta ikinä pelkkien koristeiden takia. Vaatteen täytyy olla juuri sinulle käyttökelpoinen, vaikka koristeet irtoaisivatkin käytössä. 

Vinkki


Alla oma esimerkkini. Ostin vuosia sitten neuleen, jossa on valkoisia helmiä. Tarkkana tyttönä tarkistin tietysti, että helmet on niitattu kiinni. Jos kuitenkin käy niin, että helmet irtoavat, tykkään neuleesta edelleen, sillä siinä on takana pieni juju.

Asun yksityiskohdat

Ripaus twistiä helmeneule
Normimeininki farkut



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...