keskiviikko 9. maaliskuuta 2022

Tyylikkäästi rock

Tällä asulla on helppo viestittää, että tykkää rockimmasta musiikista. Mikäs sen selvempi asukokonaisuus, kuin musta väri yhdistettynä pääkallokuosiin?

Oliko se keväällä 2021, kun Emma-gaala järjestettiin ja Nightwish-rumpali Kai Hahdon paidassa komeili pääkallo. Itselleni sopii tiheä, kirkas ja pieni pääkallokuosi paremmin kuin yksi iso kirkas pääkallo. Se on pukeutujasta itsestään kiinni ja kokeilemalla selviää, mikä juuri sinulle sopii.  

Minulla oleva kuosi on kätevä siinä mielessä, että ihan heti ei edes hoksaa jotta siinä on pääkalloja. Passaa siis anoppilaan. Enkä nyt tarkoita sitä että anoppien hoksottimissa olisi jotain vikaa. Mustat levenevät housut tuovat tyylikkyyttä, tasapainoa ja yhteneväisyyttä asuun.

Ja kyllä, tämä on yksi suosikkiasuistani. 


P.s. Jalkoihin vielä korkkarit (jos sellaisista tykkää), joiden ulkopohja on punainen. Toimii. Tai jos haluat korostaa lanteitasi, punainen kapea vyö, joka vilahtelee nätisti kun kävelet.

P.p.s. Kivaa myöhästynyttä naistenpäivää! Kannetaan ylpeydellä tyylejämme.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...