keskiviikko 16. maaliskuuta 2022

Käytä tätä vaateyhdistelmää raskauden jälkeen

Eivätkö farkut enää mahdu päälle raskauden jälkeen? Tässä postauksessa vinkki siistimpään pukeutumiseen synnytyksen jälkeen.

Ongelma: pienet housut 

Raskauden jälkeen käy hyvin usein niin, että vanhat farkut ja suorat housut eivät enää mahdu päälle. Tämä on täysin luonnollista. Uusia, isompia housuja ei viitsi heti ostaa, sillä niihin vanhoihin farkkuihin voi mahtua vielä jonkin ajan päästä.

Ratkaisu: yhdistä nämä materiaalit

Jos kuitenkin tulee tarve pukeutua hitusen prameammin, eivätkä tyylikkäät mustat suorat housut enää sovi, ratkaisu on yksinkertainen: laita collegehousut jalkaan. Tämä tietenkin edellyttää, että kollarit ovat siistit, eikä niissä ole suuria polvipusseja. Jutun juju piilee siinä, minkä kanssa ne kollarit pukee: Kokeile yhdistää collegehousut ja sifonkipaita. Sifonki on juhlava materiaali, joka nostaa heti asun arvoa potenssiin kymppi. 

Vinkki

Parhaimman lopputuloksen saa, kun sekä kollarit että sifonkipaita ovat samaa väriä ja sävyä. Asusta tulee näin yhtenäisempi.

P.s. Ja jos joku huomauttaa collegehousuista, niin ainahan sitä voi selittää, että raskauden jälkeen muut housut eivät enää/vielä mahdu päälle. Tämä yleensä ymmäretään.

P.p.s. Jos joku tämänkin jälkeen kehtaa valittaa, pyydä häntä sitten ostamaan sinulle isommat housut. Kiitti ja kuitti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...