keskiviikko 13. huhtikuuta 2022

3 käytännöllistä vaatetta ja 1 näppärä asuste



Onko teillä lempileggingssejä? Itse tykkään omista leggingseistäni, joissa on nahkaraita. Ainut asia, mistä en tykkää yksissäkään leggareissa, että kumartuessa saattaa näkyä leggareiden takaosa, jossa ei ole taskua. Jos niissä olisi aina taskut, ei haittaisi, vaikka takaosa näkyisikin. En tiedä viiraako minulla päästä, kun olen tätä mieltä. Onko teillä muilla näin?

Siispä suunnittelin sellaiset.

Leggingsit

Saanko esitellä leggarit, joissa on tyylikäs nahkaraita (se ripaus rockia) ja jonka takaosassa on ne TASKUT.

Jos se mekon, tunikan tai hamosen helma nousee liian ylös, taskut pelastavat tilanteen. Ne tekevät leggareiden takaosasta housumaisemmat, eikä vilauttelu haittaa.




Tunika

Nälkä kasvaa syödessä. Kun alkuun pääsin, suunnittelin myös pitkän tunikan kesäkäyttöön. Tunikassa on hihat, jotka suojaavat auringolta. Sivussa on neliömäiset halkiot, ettei tunikan alaosa rypisty heti istuttaessa, vaan laskeutuu nätisti ja käytännöllisesti.




Shortsit

Tässä vaiheessa on syytä pistää korvan taakse, että leggingsit ja tunika passaavat yhdessä käytettäviksi. Sama pätee näihin shortseihin. Minua ärsyttää kun kesällä pyöräillessä shortsien taskuihin ei mahdu kännykkä ja avaimet. Tai avaimet mahtuvat, mutta kännykkä ei. Eikä avaimia tohdi taskuun laittaa, etteivät ne vain putoa sieltä. 

Näissä shortseissa on tavallista syvemmät taskut, että se mokoma kännykkäkin sinne mahtuu. Lisäksi taskuissa on vetoketjut, niin ei tarvitse pelätä että avaimet putoavat sieltä. 




Käsilaukku

Jos lähtee liikenteeseen ilman näitä shortseja, tulee taas se ongelma, että mihin kännykän ja avaimet laittaa. Tämä on pieni käsilaukku, jossa on päällä vetoketjukiinnitys. Laukkuun mahtuu kännykkä ja avaimet. Mikä tässä laukussa on parasta? Hihna, jossa on pieni pidike aurinkolaseille. Laseja ei voi laittaa avainten kanssa samaan paikkaan, sillä linssit naarmuuntuvat. Lasien pitää kuitenkin olla hyvin tavoitettavissa.




Jos joku tietää, että näitä on jo olemassa, vinkatkaa ihmeessä. Muussa tapauksessa etsin ompelutaitoista kaveria.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...