keskiviikko 6. huhtikuuta 2022

Rock-tyyli: Miten pukeutua lasten juhliin?

Jos joku olisi saapastellut lapsena minun juhliini nahkahousuissa, olisin ehkä jopa pelännyt kyseistä vierasta. Lapsena nääs yhdistin nahkahousut Kauniiden ja rohkeiden pahiksiin ja Sheilaan. En siis suosittele nahkahousuja lasten juhliin. Tämähän on näitä elämän suuria peruskysymyksiä: miten pukeutua lasten juhliin rock-tyylisesti?

Pienen lapsen juhlat

Onko päivänsankari pienempi 0-10-vuotias? Kun on kyse pienestä lapsesta tai alakouluikäisestä, voi olla, että vieraat joutuvat leikkimään lapsen kanssa lattiatasolla tai esim. hyppimään trampoliinilla. Käytännöllisin asuratkaisu on luonnollisesti  housut. 

Oma asuni koostuu pääkallopaidasta ja farkuista. Pääkallokuosi tässä paidassa on kevyt ja farkut ovat aina turvallinen valinta.



Teini-ikäisen juhlat

Teini luultavasti kattoo tablettia tai plaraa kännykkää, mikä antaa enemmän vapautta myös asun valitsemiseen. Teinin juhliin voi valita hameen tai mekon.

Oma asuni on collegemekko, jossa on tyylikäs malli. Rockin vivahteen asuun tuo leggingsit, joissa on nahkaraita sivussa. Kenenkään mielenrauhaa ei siis järkytetä nahkahousuilla.







 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...