keskiviikko 27. huhtikuuta 2022

Rocktyyli: kevätasu

Nyt on ollut (ainakin täällä meidän leveyspiireillä) otollinen hetki vaihtaa talvivermeet kevyempään vaatetukseen. Toki nyt kun näin blogissani kehuskelen, loppuviikosta kylmenee tai sataa lunta.

Camotakki

Luottoasuni talviaikaan, tai yksi niistä, oli tämä yhdistelmä. Nyt olen vaihtanut kevyemmän takin päälle ja ottanut taas niittimaiharit jalkaan. Satulamallinen veska toki sopii mihin tahansa vuodenaikaan. Takki on siitä kätevä, että siinä on sen verran tuota maastokuosia, ettei asuun tarvitse sen kummemmin muita krumeluureja. Tällainen hevityttökin voi taas ilman tunnontuskia pukeutua perusmustaan. 

Miten maastokuosi kannattaa pukea?

Sitten jos saan näin lopuksi prassailla tietoudellani, Tarja Turusellakin on maastokuosinen paita. Ja Jone Nikulaa on nähty maastohousuissa kautta aikojen. Siitä aasinsiltana voisinkin antaa vinkin, että Y-vartalon kannattaa satsata maastohousuihin, jotta kuosi antaa painoa sinne asun alaosaan. A-vartalon kannattaa tehdä päinvastoin, eli heittää päälle maastokuosinen paita. Sillä tavalla saa painoa sinne asun yläosaan.

Asun yksityiskohdat

Ripaus rockia camotakki
Ripaus rockia niittimaiharit
Ripaus twistiä satulamallinen käsilaukku









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...