keskiviikko 4. toukokuuta 2022

Mitä tehdä liian lyhyelle mekolle?

Onko teille käynyt niin, että olette sovittaneet lyhyttä mekkoa, mutta todenneet sen kuitenkin olevan sopivan pituinen? Jonkin ajan päästä olette sovittaneet mekkoa uudestaan (varmuuden vuoksi) ja todenneet, että se mokoma taitaa sittenkin olla liian lyhyt? Mikäs nyt neuvoksi?



Leggingsit, levenevälahkeiset housut 

Lyhyen mekon dilemma on ratkaistavissa. Normaalistihan sinne alle voi heittää mustat perusleggingsit ja simsalabim, ongelma on poissa. Tämän mekon kanssa eivät leggingsit kuitenkaan passanneet. Levenevälahkeiset housut olisivat sopineet paremmin, mutta housujen vyötärö olisi näkynyt ihoa myötäilevän mekon kankaan "läpi".

Ratkaisu: mekon päälle hame

Jonkin aikaa asiaa pähkäillessäni keksin, että puen hameen mekon päälle. Hameen täytyy olla mekon alaosaa pitempi, että homma onnistuu. Yleensähän mekon päälle puetaan hame siksi, että saadaan omaan tyyliin vähän vaihtelua, mutta kannattaa laittaa tämäkin näkökulma korvan taa.

A-vartalolle sopii jokin pelkistetty hame, että asun pääpaino olisi yläosassa. Y-vartalo voi pukea hameen, jossa on hieman enemmän volyymiä. 

Summa summarum: Jos mekossa on liian lyhyt helma, eivätkä leggingsit sovi asuun, pue mekon päälle pidempi hame.


Asun yksityiskohdat

Ripaus twistiä tiedye-mekko






1 kommentti:

  1. ihana tulee kyllä käyttöön nämä vinkit mitä jos stailaa värikkäät legginssit?

    VastaaPoista

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...