keskiviikko 15. kesäkuuta 2022

Asuja viileälle kesälle

Kesällä tulee välillä päiviä, kun ei tiedä mitä pukisi päälleen. Välillä on aurinkoista ja lämmintä, välillä aurinkoista, mutta kuitenkin viileää. Silloin se toppi & shortsit yhdistelmä ei paljon naurata.

Asu viileälle kesälle


Omalla kohdallani toimii seuraava nyrkkisääntö: 

- takki (jota voi käyttää sisälläkin), 
- lyhyt mekko (jossa on jokin twisti), 
- leggingsit ja 
- maiharit. 

Takki, leggingsit ja maiharit 


Takin ja leggingsit voi ottaa pois jos on niillä on liian lämmin. Itse tykkään käyttää leggingsejä niin pitkälle kuin pystyn, sillä en välitä ruskettumisesta. Tämä kyseinen takki on siitä kätevä, että sen camokuosiosa on denim-kangasta ja hihat collegea, joten se sopii käytettäväksi niin ulos kuin sisällekin.

Maiharit ovat siitä kivat, että niissä ei tietenkään ole vuoria ja ne suojaavat nilkkaa, silloinkin kun tuulenhenki käy.

Mekot


Lämpimällä säällä takin alle kannattaa pukea mekko, jossa on jokin twisti. Kesällä nämä mekot nimittäin pääsevät oikeuksiinsa. 

Omalla kohdallani se tarkoittaa tiedyemekkoa, jossa on nimensä mukaisesti solmuvärjäyskuosi ja lyhyet näyttävät frillahihat. Toinen mekko, mitä käytän, on taupen värinen mekko, jonka selkäpuolella on näyttävä pitsiosa. 

Asun yksityiskohdat

Ripaus rockia camotakki
Ripaus twistiä tiedyemekko
Perusmeininki leggingsit
Ripaus rockia niittimaiharit



Asun yksityiskohdat

Ripaus rockia camotakki
Ripaus twistiä pitsimekko
Perusmeininki leggingsit
Ripaus rockia niittimaiharit



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...