keskiviikko 8. kesäkuuta 2022

Rockimpi hiuspanta

 

Asun yksityiskohdat
Ripaus rockia hiuspanta

Kesä on hiuspantojen kulta-aikaa, sillä leudoilla säillä pipot voi jättää suosiolla lakkihyllylle. Mutta miten tehdä hiuspannasta astetta rockimpi?

Pitemmittä puheitta vastaus on perin yksinkertainen: Vaihda peruskankainen panta nahkaiseen. Nahkaisessa hiuspannassa on monta näkökulmaa. Nahka materiaalina herättää tunteita, mutta hiuspanta on käytännöllinen sekä (anteeksi nyt vain) hieman tyttömäinen asuste. Nahka tuo siihen oman rockin vivahteensa, mutta on silti tyylikäs eikä niinkään tyttömäinen.

Niitäkin hiuspantoja on, joissa on niittejä. Ne eivät sovi kaikille ja omaan makuun niitit ovat kuitenkin hiuspannassa liikaa. Nahkainen hiuspanta on vähemmän tyrkyllä. 

Oman hiuspantani tein itse. Minulla oli lyhythihainen nahkapaita, jonka malli ei sopinutkaan minulle. Leikkasin paidasta pitkän suikaleen olkapäästä helmaan ja tadaa, hiuspantani oli valmis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...