maanantai 6. kesäkuuta 2022

Inspiroidu Kardashianin asusta

Tiedättekö sen tunteen, kun satutte näkemään jonkun siistin asukokonaisuuden, ettekä saa sitä mielestänne pois? Oletteko jo bonganneet yhdysvaltalaisen Kourtney Kardashianin mielenkiintoisen asun? Löytyy googlettamalla kourtney kardashian camo.

Camohousut ja tuubitoppi


Voi kyllä, se on se, joka tulee heti ensimmäisissä hakutuloksissa vastaan. Se, missä Kardashianilla on päällään vihreät camohousut ja vaalea tuubitoppi. Camohousut ja juhlavan näköinen toppi ovat kumpikin ihan eri maailmoista, mutta voi pojat miten hyvin ne sopivat yhteen!

Miten kopioida asu


Itsehän en omista camohousuja, enkä mitään vaatetta joka olisi tehty topin materiaalista, enkä mitään noin vaaleaa. En siis pysty millään kopioimaan Kardashianin asua. Jos sinulla on jotain vastaavaa, niin anna mennä!

Yhdistä
- camohousut vaalean yläosan kanssa.
- vihreät housut vaalean yläosan kanssa.
- vaaleat juhlavasta kankaasta olevat housut camopaidan kanssa.
- mustat housut camopaidan kanssa ja pue päällesi vaalea takki.

Asua pystyy kopioimaan löyhästi monilla muillakin tavoin, yllä vain muutama esimerkki.


Minulta löytyy esimerkiksi tämä camotakki ja valkoiset helmet. Kardashianin asusta inspiroituneena alla oma vaatimaton versioni. Helmet olen pujottanut rannekoruksi ja takin rintataskuun.

Asun yksityiskohdat
Ripaus rockia camotakki
Ripaus twistiä helmet
Perusmeininki housut 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...