keskiviikko 22. kesäkuuta 2022

Nyrkkisääntö juhannusasulle

Mitä laittaa juhannuksena päälle? Vaatetus valikoituu sen mukaan, mitä tehdään, missä tehdään ja millaisessa säässä. Tällä hetkellä juhannukseksi ennustetaan hellettä. Valitettavasti.

Yksinkertaisuus on valttia


Oma juhannukseni on rento ja se vietetään sään salliessa ulkona lasten kanssa. Asun täytyy siis olla käytännöllinen ja lämpimälle kelille sopiva, eli yksinkertaisesti shortsit ja rento yläosa. Ripauksen rockia asuun tuo yläosan kuosi, jossa on pääkalloja ja tähtiä, sekä niittiranneke. Ja huomatkaa yläosan kutkuttavan tyylikäs väriyhdistelmä, musta ja punainen! Se ei pääse kuvissa oikeuksiinsa.

En ymmärrä sitä, kun esimerkiksi juhannusfestareille mennään kaiken maailman hienoissa hepeneissä ja valkoisissa kengissä. Miksi ihmeessä? Festareilla vaatteille voi sattua ja tapahtua mitä vain.

Nyrkkisääntö juhannusasulle


Vähemmällä vaivalla pääsee, kun valitsee asuksi jotain suht simppeliä. Tavalliset vaatteet, joita käytät myös helteellä, mukanaan ripaus rockia tai twistiä. On sentään juhannus.

Vuosia sitten otin juhannusaatolle kolme asukokonaisuutta mukaan. Siinä oli hattua, hametta ja caprihousuja. Aattoiltana nukkumaan mennessäni huomasin, etten ollut käyttänyt kuin yhtä asukokonaisuutta. Kyllä ihminen voi olla turhamainen.

Asun yksityiskohdat 

Ripaus rockia yläosa
Normimeininki shortsit
Ripaus rockia niittiranneke




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...