keskiviikko 29. kesäkuuta 2022

Rocktyyli: Naiset, välttäkää tätä kliseetä


Tämä vaatekappale on hevipiireissä kliseiden klisee ja koskee yleensä vain naisia. Aikoinaan tätä ovat käyttäneet kaikki naiset, vaikkei heviä ollut vielä edes keksitty. Kyseessä on siis korsetti.

Mihin korsetti sopii?


Kuinkahan moni hevinainen on esiintyessään pukeutunut jos jonkin sorttiseen korsettiin? Within Temptationin Sharon den Adel, Leaves' Eyesin Liv Kristine, Battlebeastin Noora Louhimo... näitä riittää ja hyvä niin. Korsetti on parhaimmillaan kaunis ja kuuluu näyttävyytensä ansiosta esiintymisasuihin.

Korsetti ja asenne


En tosin sanoisi, että kannattaa lähteä korsetissa baanalle näin kesäaikaan. Korsetti vaatii käyttäjältään itseluottamusta ja tietynlaista asennetta. Korsetissa sinut huomataan ja jos asenne ei ole kohdallaan, ei voi vain kääntää selkää ja pujahtaa teepaitaan. Jos siis haluat omaksua rocktyylin, en suosittele ostamaan korsettia.

Oma kuningasideani...


Tämäkin on opittu kantapään kautta. Olen itsekin sortunut ostamaan korsetin, tai korsettimaisen mustan topin, jossa oli hakaset edessä ja ohuen ohuet olkaimet. Ostin sen alunperin siksi, että käyttäisin sitä keikoilla, mutta tämä kuningasidea kuihtui heti alkuunsa, sillä minähän käytän keikoilla yleensä bändipaitoja. Käytin korsettia kerran kotioloissa ja sen jälkeen se jäi kaappiin. Jälkeen päin mietin miksi ihmeessä sellaisen ostin.

Ole sinä viisaampi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...