keskiviikko 6. heinäkuuta 2022

Näin hillitset shoppailua


Näin suurin piirtein vuoden puolessa välissä on hyvä tsekata, miten uuden vuoden lupausten kanssa menee. Jos lupaukset ovat jääneet unholaan, vielä on viitisen kuukautta aikaa skarpata. 

Jos shoppailukärpänen on purrut useammin kuin kerran, eikä tämä listatämä lista ole tehnyt tehtäväänsä, on aika ottaa järeät keinot käyttöön. No, järeät ja järeät. Tehdäänpä ostoslista, joka käskee sinua ostamaan vain niitä juttuja, mitä oikeasti tarvitset. Alla oma listani.


Ostoslista

1. Osta pyjamanhousut.

2. Osta vain collegepaitoja, joissa on vetoketju.

3. Osta vain levenevälahkeisia housuja.


Vastaavan listan voi tehdä muillekin tuotteille kuin vain vaatteille. Ostoslista toimii siis siten, että se kertoo sinulle mitä sinun täytyy ostaa. Jos meinaat ostaa jotain, mitä listassa ei ole, sinun ei tule ostaa sitä, sillä et tarvitse sitä. Sama periaate, kuin senkin ostoslistan kanssa, jonka avulla seikkailet ruokahyllyjen välissä, mutta tämä on tiukempi.

Näin hiljattain nettikaupassa saappaat, joissa oli pieni twisti, eli vähän erikoisemmat kengät. Lukaisin yllä olevan listani ja tajusin, etten tarvitse tällä hetkellä uusia kenkiä. Saappaat saivat siis jäädä. 

Eläköön ostoslista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...