keskiviikko 23. maaliskuuta 2022

Vältä tätä klassista yhdistelmää


Kun googlen kuvahakuun laittaa hakusanaksi rock style, ei montaa kuvaa tarvitse plarata, kun näkösälle pomppaa verkkosukkahousut ja jonkin sortin minihame. Miksi, voi miksi...

Kun haluaa omaksua rock-tyylin, suosittelen unohtamaan verkkosukkahousut. Niiden täytyy olla erittäin tyylikkäät ja ne tulee stailata asuun sitäkin tyylikkäämmin, ettei kokonaisuudesta tule halvan näköistä. Niiden yhdistäminen minihameeseen ei välttämättä ole se tyylikkäin veto. Sen sijaan pukeutujasta tulee kyseenalainen vaikutelma. Verkkosukkisten ja minihameen yhdistelmä joko pilaa asun hetkessä, tai on kuin piste iin päälle. Ja hyvin usein se on tuo ensimmäinen vaihtoehto.

Minne verkkosukkahousut ja minihame sopivat?

Älkää käsittäkö väärin, ymmärrän kyllä miksi verkkosukkikset yhdistetään rock-tyyliin. Esimerkiksi Epican Simone Simonsilla oli verkkosukkikset keikalla, samoin Nightwishin Anette Olzonilla promokuvassa. Tämä asuste siis kuuluu pikemminkin lavalle esiintymisasuihin, kuin muuhun pukeutumiseen.

Yleispätevä nyrkkisääntö

Yleinen ohje verkkosukkahousuja ja minihametta pohtiville: jos kehtaat mennä niillä vanhempiesi eteen ilman selittelyjä, var så god, anna palaa. Muussa tapauksessa suosittelen välttämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...