keskiviikko 30. maaliskuuta 2022

Tyylikäs pusero ja ripaus rockia

Niin kuin varmasti tiedätte, kaulakorulla pystyy muuttamaan asua haluamaansa suuntaan ja tyyliin. Korupostauksia löydätte täältä ja täältä. Tässä postauksessa esittelen vielä kolmannen kaulakorutyylin.

Kyseessä on hopean värinen riipus, jossa on (yllätys) pääkallo ja jonkin sortin miekka. Jos korun yhdistäisi kokomustaan asuun, kalpeaan meikkipohjaan ja mustaan meikkiin, kokonaisuus todellakin olisi jo super hard rock, mutta samalla joidenkin vatsanpohjassa myös muljahtaisi. Siksi yhdistän korun johonkin perusasuun, kuten sinisiin farkkuihin ja hienostuneeseen puseroon, jolloin koru on se hienovarainen vihjaus, eli ripaus rockia. Tätä yläosaa ei heti yhdistetä pääkallomiekkakoruun. Korun ja yläosan combo on kivan erilainen. Pusero on sen verran hienostunut ja tyylikäs, että koru antaa sille hieman rosoisuutta. Ei pidä olla liian hienostunut ;)

Joku voi tietysti kritisoida koruani. Onhan eteläpohjalaisessa kansallisasussakin helavyö, jossa on puukko. Meikäläisen valinta on pääkallokoru, jossa on miekka. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...