keskiviikko 11. toukokuuta 2022

Vältä näitä farkkuja


Kun haluat omaksua rockimman tyylin, älä sorru tähän trendiin. Tämä ei tosin ole vain rocktyyliin liitettävä trendi, vaan tätä on näkynyt jo vuosikausia ties sun millä kaduntallaajalla, kuunteli mitä musiikkia tahansa. Joko arvaatte?

Jostain kumman syystä jotkut ihmiset ostavat vaatteensa jo valmiiksi rikkinäisinä. Tästä loistava esimerkki ovat revityt farkut. Siis miksi, kertokaa miksi, ihmiset ostavat jo valmiiksi rikkinäiset farkut?!

Kun huomaatte kaupan rekillä roikkuvassa teepaidassa reiän, ettehän te sitä osta, siinähän on reikä. Kun vaatteita ostetaan, ne pyritään luonnollisesti pitämään ehjinä. Jos teepaitaan tulee reikä, se siirtyy hyvin nopeasti kotipaidaksi. Sen nyt jopa ymmärtää. Miksei tämä sama päde farkkuihin?

Toki poikkeus vahvistaa säännön. Myyrä-sarjassa hurmaavalla rockmuusikko Olli Hermanilla oli yhdessä jaksossa polvista revityt farkut. Olisin kernaasti kyllä hänellekin suonut ehjät farkut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

13 vinkkiä pukeutumiseen

Tässä muutamia linkkejä blogin eri postauksiin. Enjoy ja rock on! Näin pystyt hillitsemään ostamista  Rocktyyli: Käytännöllinen huivi Yhdist...